A Pogány teológia választ ad a kérdéseinkre

Pogány teológia

Az őseink több istenben is hittek? Ki volt az úgynevezett Boldogasszony és Öregisten? Az ősi magyar hitvallás miként viszonyult a Szentháromsághoz? Ilyen és ehhez hasonló érdekes kérdésekre találjuk meg a választ, ha a Pogány teológia című könyvet választjuk a következő olvasmányunknak.

Ez az egyedülálló és lebilincselő alkotás a régmúlt idők világába nyúlik vissza, feltárva azokat az archaikus történeteket, amelyek már-már a feledés homályába vesztek. Azoknak a könyvmolyoknak, akiket érdekelnek a történelem előtti idők, a régmúlt civilizációk hite, szimbólumrendszere és szokásai, a Pogány teológia mindenképpen ígéretes olvasmánynak fog bizonyulni.

Igazak-e ezek a legendák és ha igen, milyen következményekkel van az igazság a jelenünkre vonatkozóan? Nos, nem szeretnénk előre lelőni a poént, mert a Pogány teológia minden felmerülő kérdésre kielégítő és izgalmas válasszal szolgál. Abban az esetben, ha kedvet kapott az olvasáshoz és szívesen mazsolázgatna a hasonló témájú írások között, kattintson a fenti linkre!