A padlófestékkel kezelt felület ellenáll a kosznak

padlófesték

Elhasználódott a gépkocsitároló padlója, piszkos, foltos a terasz fa-, illetve fémfelülete? A webáruházunk bőséges kínálatában megtalálható padlófesték néhány ecsetvonással megoldja a helyzetet. Kedvező áron ajánljuk a Supralux garázs, beton és padlófestéket. Beltérben, simított betonfelületre, hajópadlóra remek megoldás, de kültérben is használható megfelelően alapozott vagy korábban már festett anyagfelületekre.

Ellenáll a mosásnak, súrolásnak, az agresszív háztartási szereknek, így bármilyen kosszal járó munka után tisztán tartható a padló. A kínálatunkban járműforgalommal terhelt térszínekre is megtalálható a megfelelő padlófesték.

A Caparol gyártmánya valójában vízzel hígítható, kétkomponensű epoxi gyanta bevonat. Közepes megterhelésnek kitett padló- és falfestésre használható. Mivel remekül ellenáll a különböző vegyszereknek és fertőtleníthető is, kiválóan alkalmas kórházakba vagy élelmiszer előállító helyiségekbe. Mindkét említett padlófesték a klasszikus betonszürke és fehér mellett kérhető színkártya alapján kevert színekben is.