A megállító tábla készítés kiváló marketingfogás

megállító tábla készítés

Ezt a reklámeszközt általában kültéren alkalmazzák. A megállító tábla készítés kifejezetten előnyös, hiszen a lehetséges ügyfelek bevonzására lett kitalálva. A legtöbb esetben egy márka, valamilyen ajánlat, esetleg termék szerepel rajta. Felkelti a kíváncsiságot, ezért nagyobb eséllyel térnek be az üzletbe azok, akik éppen arra járnak. A világhálón megtalálod minden méretben Profireklámnál.

Két típusát különböztetik meg. Az egyik az alumínium kerettel, ami nyomtatott formátumban vásárolható meg. A másik pedig az, amit saját kezűleg lehet krétával feliratozni. Kétoldalas megállító tábla készítés kiváló áron igényelhető a legtöbb szaküzletben. Ez a variáció középen egy összekötő csatlakozással van kivitelezve.

Mindkét oldalán meg van jelenítve a reklám, ami azért jó, mert bármelyik irányba haladnak az emberek, azonnal észreveszik. Kétszeresére növeli annak az esélyét, hogy elérje a célját. Rendkívül strapabíró, így a nyüzsgő városi területeken is sokáig tudja használni. A megállító tábla készítés minőségi alapanyagok felhasználásával történik.