A lakásbiztosítás díjszámítás menete

lakásbiztosítási díjak

Amint az autónkat, a lakásunkat is érdemes biztosítani egy jól összeállított biztosítással, ami baj esetén nagy segítségünkre lehet. Ennél a módozatnál feltétlenül figyelni kell arra, hogy a szerződés paramétereit úgy válogassuk össze, hogy az a valóságnak megfelelő védelmet nyújtson egy káresemény alkalmával. Sokaknak segített már a Biztoshely a lakásbiztosítási díjak kiszámításában. A 2023-24 es években a biztosítótársaságok kedvezmények sorozatával próbálják megszerezni a legtöbb ügyfelet. Különösen igaz ez a kisebb társaságok esetében.

Egy jó lakásbiztosítás térítést fizet robbanás, villámcsapás, tűz-, viharkárok, árvíz, felhőszakadás, kő- és földomlás, üregbeomlás, földrengés, földcsuszamlás, jégverés, hónyomás, légi jármű vagy idegen tárgy ütközése esetén egyaránt. Persze vannak kiegészítő termékek és fedezetek is, amelyek közé sorolható a rablás, vandalizmus, betöréses lopás, bútorok eltulajdonítása, csőtörés, vezetékes vízkár, villámcsapás másodlagos hatása, családi baleset-, élet-, felelősségbiztosítás stb.

A biztoshely.hu weboldalon felfedezhető lakásbiztosítás kalkulátor használatával több biztosítói díjat hasonlíthatunk össze, aminek köszönhetően, egyszerűen és hamar megtalálhatjuk a számunkra legoptimálisabb lehetőséget. Mivel elmondható, hogy Magyarországon a megkötött lakásbiztosítási szerződések nagy része elavult, ezért érdemes 2 évente aktualizálni a meglévő kontraktust. Ha jobb ajánlatot találunk, akkor lakásbiztosítás váltást is elvégezhetünk.

A Biztoshely biztosítási portál munkatársai mindenben a rendelkezésünkre állnak, például egy új lakásbiztosítás megkötését azonnal elkezdhetjük az oldalon, ingyenes és teljes ügyintézés keretein belül. Elintézik helyettünk, igény szerint, a lakásbiztosítás váltást is, azaz felmondják a már meglévő szerződésünket. Sőt, segítenek a kárrendezésnél is, bár mindannyian azt kívánjuk, hogy erre azért ne kerüljön sor. Ez a portál megkönnyíti és meggyorsítja a lakásbiztosítás kötést vagy váltást egyaránt, ezért érdemes felkeresni.