A kedves, praktikus kulcstartó

kulcstartó

Mindenkinek ott lapul a táskájában, zsebében egy kulcscsomó, ami nélkül nem lehet elindulni otthonról. Sokan nemcsak egy praktikus tárgyként tekintenek erre, hanem egy olyan eszközre, amit a kulcstartó segítségével személyre lehet szabni. Rengetegen döntenek a speciális medálok mellett, amiket manapság már 3D-s nyomtatók segítségével készítenek el.

Az ilyen kulcstartó persze egy nagyon személyes ajándék is lehet, amin szerepel az ajándékot kapó személy teljes neve, beceneve, egy vicces felirat, ami mosolyt csal az arcára, vagy bármilyen más kedves üzenet.

A kulcstartó medál lehet autós, szerelmes, neves, családi, kutyás, céglogós vagy bármilyen egyéb ötletes tárgy. A togi.hu oldalon temérdek modell közül lehet választani. Kedveltek még a sajátos üveglencsés típusok is, amik egyedi grafikákkal rendelkeznek.

Akinek sikerült eldönteni, hogy milyen kulcstartó fajtát szeretne, az nyugodtan dönthet az online rendelés mellett. A házhoz szállítás nagyon gyors, ezért nem kell heteket várni a termékre.