A Héra beltéri falfestékkel gyerekjáték lesz az otthon újraálmodása

héra beltéri falfesték

Biztos már Ön is járt úgy, hogy harmadik vagy negyedik réteg festéssel sem érte el a kívánt fedő- és színhatást az otthona, lakása felújításánál.

Ennek könnyen véget vethet a kimagasló fedőképességű Héra beltéri falfesték használatával, ami egy csapásra, mondhatni egyetlen réteggel megoldja a problémáit! A vitakolor.hu oldalon rendkívül gazdag kínálatból válogathat kedvére a Héra beltéri falfesték típusok széles színpalettájából. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a dörzsálló, mosható falfestékek, konyhák vagy gyermekszobák felújításakor, mivel könnyen tisztítható falfelületükkel meghosszabbítják annak időtállóságát.

Ezen technológiákban élen jár a Héra beltéri falfesték, ami speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmával a legellenállóbb beltéri festéktípus, valamint hidrofób tulajdonságú is, vagyis vízlepergető hatású. Természetesen a páraáteresztő képesség is sajátja ezen minőségi, piacvezető terméknek, ráadásul ecsettel, hengerrel vagy szóróberendezéssel is felvihető a kívánt falfelületre.