A gyermek ágy rendkívül tartós

gyermek ágy

Ha fekhelyet szeretnél vásárolni a csemetédnek, akkor érdemes néhány alapvető dologra odafigyelned. A gyermek ágy esztétikus és praktikus kell legyen. A megfelelő design nagyon fontos, hiszen ha a kicsi érdekesnek találja, akkor szívesen tölti majd benne az időt. Válassz olyan típust, amit a későbbiekben egyszerűen bővíthetsz.

Ez az alternatíva pénz és helytakarékos megoldást kínál. A bútor akkor nevezhető tartósnak, ha nem kopnak az alkatrészei és a kicsi növekedését követve úgy alakítható, hogy kielégítse az igényeket testméret és életkor szempontjából. A gyermek ágy bővíthető létrával, asztallal, fiókkal, csúszdával, stb. 2-3 éves korban a pihenésé és a játéké a főszerep. Egy játékos fekhely segítségével mindkettőt megadhatod a csemetédnek.

A bútor kivitelezői a tervezéskor mindenre figyelnek. Szem előtt tartják a színeket, a formákat és az egyéb kiegészítők megfelelő elhelyezését. Sokéves jótállást csak a megbízható termékekre vállalnak a gyártók. A gyermek ágy, amelyikre 3-5 év garancia jár, biztosan kielégíti majd a igényeidet.