A betonkerítés felmerülhető hátrányai

betonkerítés

Mint általában minden jónak, bizony a kerítéseknek is vannak olyan árnyoldalai, amiről érdemes egy-két szót ejteni. A betonkerítés meg szokta osztani a nagyközönséget, ugyanis a róla keletkező vélemények bizony elég viszonylagosak.

Talán azt nevezhetjük az egyik legnagyobb hátrányuknak, hogy nem túl esztétikusak, sokszor látszanak a felületükön a szemcsék. Azonban azt mindenképpen tisztázni kell, hogy ez nem minden esetben van így, sőt! Hiszen van már olyan kialakítású betonkerítés, amelyiknek a felszíne teljesen pórusmentes. Ha pedig ezeket a típusokat kombináljuk más anyagokkal, akkor bizony remek lehet az összhatás és biztosak lehetünk benne, hogy mindenki a betonkerítés hatalmas, ugyanakkor esztétikus voltát fogja csodálni.

Kitűnő kiegészítő lehet a fa, de ha valamilyen strapabíróbb anyagra vágyunk, akkor remek választás lehet a kovácsoltvas, amitől az egész összhatásnak lesz egy kicsit elegánsabb és antik beütése. Azonban, aki egy nagy válaszfalat akar a külvilágtól, annak elég a 2 méteres betonkerítést felállítani az udvar körül.