A babaház fából remek karácsonyi ajándék

babaház fából

Ha körülnézünk a szüleink régi dolgai között, még lehet találunk párat a régi játékaink közül. Ez annak köszönhető, hogy a retronak nevezett holmik főleg fából vagy fémből készültek, így nem mentek tönkre. A babaház fából szintén olyan játék, ami akár évtizedek múlva még mindig szép állapotú lehet. A boltok csordultig vannak az olykor kétes minőségű műanyag játékokkal.

Ezeket több szempontból sem bizonyulnak a legjobb választásnak. Általában nem túl tartósak és ritkán készülnek újrahasznosított műanyagból, de ami a legfontosabb, hogy meg sem közelítik a fából gyártott játékok szépségét. A babaház fából olyan, mint egy valódi ház miniatűrben.

Természetesen nemcsak a falai, tetőszerkezete készül fából, hanem a bútorai is. Roppant tartós, sok testvér és barát játszhat vele hosszú éveken keresztül. A vesszoparipa.hu webáruházban kapható babaház fából nagyon igényes kidolgozású, gyönyörű színei vannak, minden gyermek rajong érte. Ideális ajándék karácsonyra, hiszen mi lehet szebb, mint a fa alatt rátalálni egy ilyen aranyos házikóra.