Kerüljük el a bútorszállítás bonyodalmait!

bútorszállítás

Költözéskor mindig fejtörést szokott okozni, hogy mi legyen a bútorokkal. Jó esetben ott hagyhatjuk ezeket az előző lakásban és még némi pénzt is kapunk cserébe, de van, hogy muszáj magunkkal vinni ezeket is. Sőt, néha mi magunk ragaszkodunk egy-egy darabhoz, úgyhogy a bútorszállítás kérdése mindenképpen aktuális lesz.

Mármint az, hogy miként oldjuk meg, mivel és milyen segítséggel? Ugyanis lehet, hogy éppen befér az adott szekrény, komód, ágy, kanapé, asztal vagy szék az autónkba, esetleg kölcsön tudunk kérni egy furgont az egyik ismerősünktől, de vajon megéri, hogy magunkra vállaljuk a bútorszállítás terhét?

Hiszen rengetegféle baj történhet bútorszállítás közben, ami nemcsak bosszúsággal, hanem jelentős anyagi kárral vagy súlyos személyi sérüléssel is járhat. Ha szeretnénk a problémát megelőzni és inkább foglalkoznánk a költözéssel járó egyéb teendőkkel, akkor a legjobb, ha a bútorszállítás feladatait olyan szakikra bízzuk, akiknek kellő tapasztalatuk és megfelelő felszerelésük van ahhoz, hogy gond nélkül elvégezzék ezeket.

Print Friendly, PDF & Email