Hogyan válasszunk Teddy hengert?

Teddy henger sokféle változatban

Ha bemegyünk egy barkácsüzletbe, akkor azt láthatjuk, hogy szinte fürtökben csüngenek a polcokról a különféle változatok. A Teddy henger egyáltalán nem drága mulatság, mégsem szabad akármelyiket lekapni a helyéről, mert munka közben érhetnek kellemetlen meglepetések.

Hogyha nem szeretnénk sokat létrázni és nyújtózkodni, akkor nem árt egy hosszú nyelű változattal dolgozni, amivel kényelmesen elérhetünk minden helyre. Minél szélesebb a Teddy henger, annál kevesebb idő alatt festhetünk be egy méretes falfelületet.

A sarkokról sem szabad megfeledkezni, sőt, valójában azokkal érdemes kezdeni. Ha utólag festjük a sarkokat, akkor megmaradhatnak a Teddy hengerrel festett sávok, amelyek elég rosszul fognak mutatni.

Természetesen ehhez is megvan a megfelelő szerszám a feujizaswebaruhaz.hu weboldalon. A Teddy henger átmérőjét és szálhosszúságát is vegyük figyelembe, hogyha szükséges, mert minél nagyobb, annál több festéket képes felszívni, ezért nem kell olyan sűrűn mártogatni, ami könnyebb munkát eredményez.

Print Friendly, PDF & Email