Adagoljon cukorlepényt a méheknek!

Ősz végén, tél elején sokan vitaminokkal támogatják saját és családjuk egészségét. Ma már az is köztudott, hogy ilyenkor az állatok is egy kis kiegészítésre szorulnak. A méheknek például ott van a cukorlepény, ami optimális fejlődést biztosít a méhcsaládnak.

Sokan úgy vélik, hogy táplálék kiegészítőkre csak a legyengült, betegesebb állatoknak van szükségük, azonban ez nem feltétlenül van így. A kiváló egészséghez a hidegebb évszakokban mindenképpen jól jön a vitaminpótlás. A cukorlepény adagolása a tavaszi serkentésre február végétől és téli felkészítésre július végétől ajánlott. Ez a készítmény hozzáadott inaktív sörélesztővel kielégíti a mézelő méhek tápanyag igényeit, mert kiválóan helyettesíti a virágport. Minőségi cukorlepény jó áron beszerezhető a barzoo.hu webáruházban.

Az itt kapható termékek maradéktalanul lefedik a méhek vitamin, fehérje, nyomelem és aminosav szükségletét. Az üzletünkbe el sem kell jönni ezekért, hiszen pár kattintással megrendelhetőek a nap bármelyik órájában.

Print Friendly, PDF & Email