A Römer gyerekülés megbízhatóság, kényelem és design egyszerre

Römer gyerekülés

Gyermeke biztonsága érdekében válassza az egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb márkát! Kötelezze el magát a magasabb színvonal, a fokozottabb védelem és a kiváló minőség mellett! Hozzon egy jó döntést és legyen a családi utazásokhoz hűséges társa a Römer gyerekülés! De mitől olyan kimagaslóak ezek a termékek?

A speciális biztonsági technológiának köszönhetően, 360 fokos védelem veszi körbe a csöppségeket, így minden lehetséges ütközési szögben a legnagyobb biztonságot tudhatják a magukénak. A legkisebbeknek szánt ülések a test összes fontos részét rögzítő, 5 pontos biztonsági övekkel vannak felszerelve. Ezt a módszert a cég ki akarja terjeszteni a következő korcsoportnak gyártott ülésekre is.

A központi övfeszítő segítségével kizárható, hogy túl laza maradjon a gyermeket rögzítő öv és ez további fontos védelmet jelent számukra. Ne kössön kompromisszumot, ha a gyermeke megóvásáról van szó! A Römer gyerekülés a modern kor igényeinek tökéletesen megfelel, így minden családnak a legjobb szívvel ajánlható!

Print Friendly, PDF & Email