A kavics képek olykor megszólalnak

Kavicskép

Minden kavics valamikor egy hegy része volt. A kavics képek az óriás sziklák jellegét viselik magukon. Ahogy a folyók vagy a tenger görgeti, egyre kisebbek lesznek, míg végül egy képen találják magukat.

Mindegy, hogy lapos vagy kerek, hosszúkás vagy háromszög alakú, a kavics képeken mindegyiknek helye van. A különleges, több színárnyalatból vagy mintából álló kövek egyedien érdekesek és mindig beleillenek valamelyik kép részletébe.

Mindig vannak olyan témák, amelyekhez jól illenek azok a kavicsok, amelyekben csík, esetleg kör van. Akár egy ruha, akár sapka, haj, vagy harisnya lehet ezekből a mintás kövekből a kavics képek valamelyik részén. Több ezer alapanyagul szolgáló darabkából kell összeválogatni azokat, amelyek egy alkotásban megjelennek.

A formák mögé festett háttér kerül és ez teszi teljessé a kész művet. Vannak olyan vásárlók, akik több képet kérnek egymás mellé, illetve egy kompozícióba szeretnék helyezni, hogy nagyobb nyomatékot adjanak a játékos, kövekből készült alkotásoknak.

Print Friendly, PDF & Email