A Dominoni rendkívüli fejlesztése

A kukorica betakarítása sohasem tartozott a könnyű feladatok közé, éppen ezért volt szükség az olyan eszközökre, amelyekkel minél hatékonyabban és eredményesebben végezhető el a munka.

A Dominoni fél évszázados fennállása alatt kifejezetten ezekre a munkagépekre specializálódott, ezért manapság már nem is nagyon van ellenfelük az európai piacon. A céljuk az volt, hogy olyan kukorica-adaptereket fejlesszenek ki, amelyek robosztus kivitelük ellenére, könnyedséget sugároznak.

Kétség sem férhet ahhoz, hogy mára már tökélyre fejlesztették ezt az elképzelést. Az olajban futó hajtásláncnak biztosítva van a folyamatos kenés, ezért karbantartásra csak alig van szükség.

Az elképesztő erő ellenére, játszi könnyedséggel kezelhető a Dominoni kukorica-adapter. Természetesen ehhez szükség van a megfelelő képzettségre. Azonban, ha ez nem áll rendelkezésre egy adott gazdaság esetében, akkor a Giga Farm Kft. kiváló Dominoni kukorica-adapter kezelőket is képes biztosítani, az igényeknek megfelelően. A Dominoni gépek hatékonysága az egyedi fejlesztésű felépítésben rejlik.

Print Friendly, PDF & Email